Belanja Raina Raifa ais krim

Saturday, February 10, 2018

Assalamualaikum

Assalamualaikum

Ya Allah lamanya tak update blog.  Dah bersawang hah.  Sejak kat office aku dah kena block internet ni memang agak payahlah aku nak layan menulis kat blog aku ni.  Apatah lagi blog walking ke blog kawan-kawan. Nak layan kat hp screen kecik tak berapa puas.  Hahaha. Hari ni tergerak hati nak tengok blog aku ni.  Dan tiba-tiba tangan gatal nak update sesuatu. Aku menulis melalui hp aku ni.

Banyak sebenarnya nak cerita.  Tapi tak tahu nak mula dari mana.  Sebab dah bersawang sangat blog aku ni. Nantilah kalau rajin aku update kat sini okeh.  Kalau tak rajin tu korang terjah je la facebook dan instagram aku. Hahaha.

Ok ni saja testing menulis melalui hp aku ni. Oklah kang kalau rajin aku update lagi ye

Gambar terbaru aku.  Amacam?  Comel tak?  Hahaha

No comments:

Post a Comment